Utsövd och nöjd


Igår kväll var jag så trött att jag somnade mycket tidigt och sov utan avbrott ända till kl. 5.30 i morse. Sen dess har jag varit uppe och inte ens tagit en tupplur, som jag kan göra ibland. Känner mig inte sliten idag – var nog bara trött igår.

Idag har jag fixat fyra schema, men själva upplägget i kurs nr 1 – utbildningshistoria får jag inget grepp upp, nu när en ändring är föreslagen. Frågan är om jag inte skall låta det vila ett tag, tills jag uppdaterat mig om innehållet. Det var ju ett tag sen jag körde kursen och då den är nystartad, har jag inte blivit helt inkörd. Den andra kursens schema var det inga problem med alls, då upplägget är detsamma. Vi skall revidera det till nästa omgång.

Har även börjat plocka ihop det material som hör till de olika kurserna och har spenderat en hel del tid på att leta efter en hög med material, som bara har försvunnit. Möjligen har jag detta på institutionen. Det brukar vara så när jag gått igenom alla tänkbara ställen. Problemet är även att jag städat undan en del i sommar och försökt att få allt i samma rum. Men redan nu börjar jag få det utspritt i lägenhetens alla rum. Hopplöst! Förklaringen är att jag inte sitter på samma ställe varje dag och jobbar.

Idag har jag även följt domen i Norge på Godmorgon Sverige. De sände en timme på förmiddagen och en på eftermiddagen. Det är en dom som jag tycker är helt okey och jag hoppas att de berörda och Norge kan gå vidare nu. I vilket fall få fokusera på att bearbeta en sorg som de berörda och nationen aldrig kommer över.

Ja, nu är det fredag igen. Och det märkliga vädret består – men idag har i vilket fall solen varit framme och gett oss en skön höstvärme.

 

 Kategorier:Vardagen

Lämna en respons

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: