Dag 13 – Allt för nära


Foto av Alexander Dodd pu00e5 Pexels.com

Min klocka stannade igårkväll. Det kan inte ha varit något annat än att batteriet behöver bytas, tänkte jag. Jag måste ha klocka, för att ta upp mobilen hela tiden är för jobbigt. I morgon och på måndag är allt stängt. Så det var bara att kolla på kartan och sticka iväg. Men butiken jag köpte den förra året fanns inte kvar. Hittade en klockaffär på andra sidan Pl. Eleutherias. Fem minuters gångtid. Perfekt.

Jag knallade iväg i det fantastiskt fina vädret det är idag. Riktigt ordentligt aprilväder är det här. Det regnade en skvätt senare på kvällen igår, så idag är det dessutom friskt i luften. Jag hittade en klockaffär. Det var emellertid inte den jag såg på kartan. Men det gjorde ju inget. Under tiden batteriet byttes gick jag till Zara och köpte några T-shirts. Förstår inte hur jag tänkte när jag packade väskan. Har ju bara tunna kläder med mig. Emotionellt tänkte jag väl – varmt och skönt, soliga dagar och ingen kylig vind. Intellektuellt visste jag ju sen förra året att det faktiskt inte är så i april ens i Kavala.

Möjligen i Aten.

Foto av Inzmam Khan pu00e5 Pexels.com

Ok, jag gick tillbaka till affären, gick i lugn takt hem igen. Vad upptäcker jag då? Affären under Old Town Inn är en klockaffär. Dit är det runt 60 steg från gränden där jag bor. Så jag har gått 1800 steg i onödan om det bara handlar om ett batteribyte, men om det handlar om annat, så har jag fått motion, samt lite nya kläder. Mött trevliga människor. Så någon mening med missen var det verkligen. Tur att jag inte hade bråttom.

Nu en stund i solen och sen korrektur- och språkgranskning.

Jag blir visst aldrig klar 🙂Kategorier:Aten, Saloniki/Kavala 2023

Lämna en respons

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: