Då är allt på G igen!


dscn4575.jpgNu är vi inne i november, grått, regnigt, blött och mörkt. Trodde först det var något fel i bilen när jag körde hem igår. Jag såg inte merparten av instrumentpanelen – 😉 för det var så mörkt i bilen.  Nu har de dessutom stängt av en fil vid bygget Norrtull, så det är köer från universitetet.. De lättar sen en bit före Lindhagensplan. När skall detta ta slut. Okey, det tar bara en timme, men det är så tröstlöst. Två meter fram, stopp, två meter fram, stopp … osv.

Igår startade jag upp en ny kurs och det kändes bättre än på länge. Kanske jag börjar att komma igen nu eller också kompenserar jag för det gråa vädret. Givande diskussion och jag ser fram mot fortsättningen. Efter undervisningen träffade jag en student för handledning vilket tog en timme. Idag hade vi lärarlagsmöte och hann med att diskutera vad en värdekonflikt är, så vi blir någorlunda samstämmiga som lärarlag. Vi skulle behöva fler sådana samtal!

Jag och en kollega hade ett kort möte om gemensam VFU och Examinationsuppgift i en kurs som går på VAL-programmet. Därefter var det dags att sätta sig i en kö igen.

Idag var det telefonringardag – märkligt det där att vissa dagar verkar alla komma på att ringa till mig. Något i luften kanske!

Väl hemma lagade jag middag – något så upphetsande som fiskbullar och potatismos, och glass efteråt! Men det var salt och gott och så var jag ju hungrig. Då smakar väl nästan allt gott. I morgon skall jag bedöma tentor hela dagen.Kategorier:Vardagen

Lämna en respons

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: