Inställt


Ja, för första gången på tio år ställde jag in ett seminarium på grund av sjukdom. Jag började nysa i söndags och fortsatte när jag vaknade igårmorse, och med droppande näsa. Inte ens frukost och en Alvedon hjälpte. Ringde kursansvarig redan klockan åtta. Skrev ett meddelande på Mondo och senare på dagen lade jag upp en uppgift som kompenserar för nästa seminarium, då jag måste gå igenom det jag skulle ha gjort igår. Vikarie var och är inget alternativ när man blir sjuk samma dag. Det blev att sitta hemma och jobba, för är man lärare, så är man. Jag nös så jag lättade från golvet och gardinerna fladdrade i rummet bakom datorn . Nu hoppas jag att det går åt rätt håll tills på onsdag. Har inte något seminarium förrän på fredag, så jag kan sitta hemma hela veckan och jobba. Trodde sol och värme skulle få motståndskraften att bli större, men ett litet förkylningsvirus lyckades få greppet.

Idag mår jag bättre. Värken när jag försöker hosta har försvunnit och det har lossnat. Känner mig fortfarande hängig, men mycket piggare. Vaknade uppåt en sju gånger i natt och fram till nu har tiden krupit fram. Och i drömmarna är jag på Kreta. Veckan där tog mitt sinne i besittning. 🙂 Behöver handla, men vågar inte ge mig ut än.

Har suttit med bedömningar idag av en tenta som lämnades in i slutet av förra veckan, samt laddat ner VFU-uppgiften som studenterna i den andra kursen har lämnat in. Det skall bli intressant läsning.

Längtar till våren och att få återvända till Kreta.

Vardagen har tagit över!Kategorier:Vardagen

Lämna en respons

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: