Tillbaka till jobbet


Medan jag funderar över Kreta och mina blogginlägg gällande det, jobbar jag. Igår hade jag seminarium i Utbildningshistoria och idag i Etik-kursen. Studenterna fick redovisa vad de kommit fram till under VFUn. De startade med gruppdiskussioner från klockan 12 – 13.30. Sen träffades vi i storgrupp från kl. 14.

Jag hade ett avtalat möte med kursansvarige kl. 16 om vårterminen 14. Hon kom in i salen medan jag talade med två av mina studenter. Jag tänkte att hon kanske hade bråttom. Vi skulle sitta i mitt rum och på väg upp sa hon att vi skulle ta en kaffe. Hämtade därför min kopp och följde med. Men när vi väl var där, fick jag en riktig överraskning. Några av mina närmaste kollegor stod där, och sa Grattis till min 60-årsdag som var förra veckan. Jag blev rejält lurad och mycket glad. Var ju helt inställd på att tala om vårterminen 14, inte på att vi skulle fira min födelsedag i efterskott.

Det kändes mycket bra att åka hem från jobbet idag!

 Kategorier:Vardagen

2 svar

Lämna en respons

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: