Kommit igång


Har fixat två nätkonferenser och skrivit klart ett schema till en av kurserna som startar första veckan i september. Det andra schemat får jag vänta ett tag till med, då upplägget blir annorlunda än tidigare.  Har även talat med två kollegor över telefon om tiden då jag skall vara nere på Kreta. Allt skall vara klart innan jag åker. Det är snart bara tre veckor kvar och jag har redan ställt fram resväskan. Sugen på att få packa den och komma iväg.

Har gått igenom mailen och laddat ner några examinationer som skall bedömas och en uppsats jag skall läsa igenom.

Men, det går rätt trögt nu så här i början. Det gäller att hitta tidigare material och att komma ihåg vad vi talade om på lärarlagsmötena före semestern. Får gå igenom mail och andra utskick för att komma in i det igen.

Men det är svårt att jobba när gräsmarodörerna är i farten … Varenda litet grässtrå och blomma skall bort.

Herre på täppan muntrar upp!

006Kategorier:Vardagen

Lämna en respons

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: