Lite jobb, en hel del TV och annat nödvändigt…


Vaknade tidigt även idag. Började tänka på ekonomi, dvs. att det är dags att betala räkningar. Men efter frukosten hade jag bestämt mig för att vänta till i morgon. Tänkte, det är i allafall Valborg och första maj. Men så ändrade jag mig sent på eftermiddagen, så nu är allt fixat och klart, då det går in till banken redan den 30 april.

För övrigt har jag läst igenom en del inlämningsuppgifter och gett en sammanfattande respons på dem. Jag trodde det bara fem kvar, men det var 10, för jag hade räknat fel, samt hittade två som kommit in via mailen. Nu är de klara … det känns bra. Beställde en ny TV-kanal – Travel Channel och bytte ut de två som jag bytte förra månaden, Discovery och Silver – har inte tittat mer än någon timme på dem tillsammans. Nu valde jag BBC Lifestyle och TV4Fakta istället.

Travel Channel kan jag rekommendera efter att ha tittat flera timmar idag. Riktigt intressanta reportage.

I morgon skall jag till Uppsatsseminariet och den här veckan har jag faktiskt ett undervisningspass till.

Men, sen skall det inte vara några fler.Kategorier:Vardagen

Lämna en respons

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: