Helgerna över!


Ja, nu är det sista dagen innan allt sätter igång igen. Nu måste jag vända tillbaka dygnet, så jag inte är vaken till 3-4 på nätterna. Hur nu det skall gå till utan att tvingas vara urtrött de första dagarna. Men, det är samma visa varje gång under perioder då jag inte har några tider att passa.

Hur har helgerna varit då? Jo, vilsamma och en hel del DVD som jag tittat igenom. För så många bra TV-program har det inte varit. Men för övrigt har jag inte gjort ett enda dugg. Varit mycket lat.

Men det känns bra att sätta igång igen. Känner mig faktiskt laddad. Och det är väl tur, då det är inlämningsdag i morgon för tre olika kurser. Fast jag är mest laddad för själva undervisningen som startar om några veckor. Men nästa vecka har jag två lärarlagsmöten, ett forskarseminarium och ett slutseminarium i en kurs. Men kan ta ut några ytterligare FoU-dagar de kommande två veckorna.

 Kategorier:Vardagen

Lämna en respons

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: