Sista semesterdagen för i år …


DSCN5037Nu har även denna sommarsemester tagit slut. Det är sista semesterdagen för i år, och har smygstartat med att lägga ut två omtentamenstillfällen i två kurser, den 22 respektive 28 augusti.

Börjar lite smått att hämta mig från de senaste två resdagarna. Märkligt att behöva vila upp sig efter semester. Fast det var egentligen en arbetssemester, icke att förglömma. Ett manus på 140 sidor ligger nu för genomläsning och redigering. Och vidare under hösten planerade runt 60 sidor kvar. Är verkligen nöjd med det.

Skall gå två kurser på Södertörn i höst, som handlar om Aristoteles och Hermeneutisk filosofi. Då jag har läst Hanna Arendt inom idéhistoria precis nyligen hoppas jag att det är möjligt att få den kursen i filosofi om just Arendt, tillgodoräknad. Vi får se om det är möjligt. Filosofin på Södertörn är stränga angående tillgodoräknande.

Intressant är att jag i drömmarna har flyttat in i ett nytt hus. Flera år innan jag skrev min avhandling drömde jag ofta om ett hus i vilket det fanns en hel del rum med massor av böcker och ett förändrat hus när avhandlingen var färdigskriven. Nu är jag igång med två nya skrivarprojekt, vilket huset med alla olika rum symboliserar (hos mig i vilket fall).Kategorier:Vardagen

Lämna en respons

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: