En försmak av sommaren


Sitter mest inne och skriver på min examination och tänker kring min forskning (och svarar på mail mm.). Men igår såg det så vackert och varmt ut så jag klädde mig lätt, öppnade dörren och Brrr – en iskall vind mötte mig. Men katten den som ger sig. Jag tog på mig min vinterhalsduk och gav mig iväg ut. Visst frös jag, men här och där var det lä. Körde sen och handlade och tog denna fina bild. Bakom dessa vackra träd håller de på och gräver upp marken för att bygga ut och om ICA Maxi. Det skall även på andra sidan bli Systembolag, vilket har bidragit till att det i nuläget är mindre golvyta. Kassor mm. skall sen flyttas. Det bidrar även till färre parkeringsplatser, speciellt de som jag tyckte bäst om, lite avskilt och skugga från träden under sommaren.

Vackert och fult!

Vackert och fult!Kategorier:Vardagen

Lämna en respons

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: