καλό Σαββατοκύριακο


DSCN5429Upptäckte nu att jag inte skrev något alls i går. Det var en dag i umgängets tecken och en mycket bra helg. Jag var sällskapssjuk hela dagen och det passade bra, då många fler var det. Vi tog faktiskt helt ledigt. Satt flera timmar och pratade med Cornelia, sen med med Robert m.fl. Sov siesta någon timme och var bekymrad över det ”knott”-bett jag fått, som svullnade upp och som senare på kvällen bildade en blåsa med vätska i. I morse hade svullnaden och klådan lagt sig (tack för det), så nu väntar jag på att blåsan skall gå sönder eller torka bort. Skönt att kroppens system sköter sitt som den skall.

Kl. 20 gick Robert, Cornelia och jag upp på taket och drack öl, åt snacks, såg solen gå ner och pratade riktigt djupt om flera ämnen i tre timmar, medan mörkret föll och månen blev starkare. Golvet på taket var varmt och det var urskönt att sitta där. Den här takterassen vill jag frakta hem till Sverige! Förresten hela huset och vädret förstås.

Det kom upp några mörka moln och vi hoppades att det skulle bli lite oväder. Kul när något händer, var vi ense om. Ett som rensar upp och får ner temperaturen några grader. Lite regn skulle inte skada, lite då och då. 🙂 Prognosen för nästa vecka är sol varje dag (och även nästkommande) och temperaturer upp till 35 grader, men under vissa dagar kännas som 37-41 grader.Kategorier:Kavalla 2015

2 svar

  1. Hade gärnat skickat både åska och kyla från lilla Falun om de gick/😊

    Gilla

Lämna en respons

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: